Schrijver, adviseur, coach, trainer
& freelancer in de uitvaartbranche

06 2274 3043
info@jolienvanderkooij.nl


terug

Lezingen

De combinatie van jarenlang spreken bij uitvaarten, lezingen verzorgen en lesgeven heeft m’n creativiteit en improvisatievermogen laten groeien. Ik vind het leuk deze kwaliteiten in te zetten als dagvoorzitter en spreker. In feite werk ik dan vanuit dezelfde principes als dat ik uitvaarten begeleid: aandacht, afstemmen en van daaruit handelen. Daarnaast vind ik het erg belangrijk dat een lezing interactief is en wil ik de gasten prikkelen en verrassen.

Thema's

De thema’s waarin ik me thuis voel zijn sterven, afscheid & uitvaart en rouw bij een symposium / congres rondom de uitvaartbranche en in de zorg. Wat dat laatste betreft ben ik gespecialiseerd in de zorg voor mensen met een verstandelijke beperking, door mijn eerdere 16-jarige loopbaan als begeleider en manager.

Als dagvoorzitter en spreker ben ik rechtstreeks in te huren. In evaluaties van mijn dagvoorzitterschap en het geven van lezingen wordt door deelnemers o.a. geschreven: 'Fijne vrouw om naar te luisteren, duidelijk, helder, warm en bekwaam.' 'Hield de tijd goed in de gaten.' 'De ervaring was overduidelijk, sprak met kennis van zaken.' 'Inspirerend en origineel’.